Букмекерська контора 1xBet (1xBet)

Букмекерська контора 1xBet (1xBet)

Переваги та негативні сторони

Плюси

  • Високі коефіцієнти.
  • Широка лінія.
  • Зручний мобільний додаток.
  • Великий вибір акцій і бонусів.

Мінуси

  • Інформації про фірму немає.
  • Ліцензію було видано на закордонній території.

Букмекер 1xBet знайомий практично всім домовласникам СНД, а також тим, хто не особливо цікавиться ставками. БК дійсно дуже популярний на пострадянському просторі і пропонує широкий вибір ставок і чудову заохочувальну програму.

Чісність

Надійність букмекера – це найважливіший критерій вибору. Якщо фірма офіційно не зареєстрована, не має атестату, про неї немає інформації, то це говорить про високі ризики участі. І, однак, ви не знайдете необхідної інформації на головному сайті 1xBet.

Компанія не вважає за необхідне надавати необхідні відомості про себе. Зокрема, повністю відсутні основна назва, юридична адреса, свідоцтво про реєстрацію, юрисдикція, в якій розташована компанія. Чому офіс 1xBet приховує всі ці подробиці – невідомо, вважаючи, що його реклама і маркетинг гримлять по всьому СНД. Але відсутність цієї інформації – це сигнал недовіри до бізнесу.

Що стосується сертифіката, то на сайті 1xBet також немає подробиць про файл. Однак у відкритих джерелах вдалося знайти інформацію про авторизацію для виконання ігрових завдань. Business 1 xbet працює на підставі ліцензії № 8048/JAZ. Документ був наданий на Кюрасао – це заморська територія, де не розголошуються подробиці щодо зареєстрованих фірм.Читати далі 1xBet ua На сайті Статті У зв’язку з цим компанії часто роблять перешкоди, в тому числі і в Україні. Тому для доступу до сайту вам може знадобитися робоче дзеркало 1xBet.

Єдине, що рятує букмекерську контору 1xBet – чудовий послужний список гравців. Відгуки про цю фірму хороші, користувачі стверджують, що вона регулярно виплачує споживачам джекпоти. Однак цього далеко не достатньо, щоб вважати цю організацію досить авторитетною. Відсутність ключових деталей на головному веб-сайті 1xBet – це серйозна проблема для великого букмекера. Тому компанія не заслуговує довіри, і її рятує лише велика довіра. Максимальна оцінка фірми за чесність – «три», що є великою натяжкою.

План винагороди 1xBet

Політика заохочення є важливою для будь-якої компанії. Букмекери вимагають залучення нових клієнтів. Крім того, для компаній дуже важливо зберегти користувачів, які наразі довіряють компанії, тому необхідний широкий вибір альтернатив. 1xBet має багато переваг, і є вибір для всіх – як для початківців, так і для досвідчених користувачів. Давайте дізнаємося більше про стимули до ставок.

Особам, які щойно почали робити ставки в букмекерській конторі, пропонується привітальний бонус. Бізнес стягує до 100% вигоди для клієнтів. Щоб отримати винагороду за реєстрацію на 1xBet, вам потрібно зареєструватися та поповнити рахунок на суму від 10 грн. Компанія обов’язково подвоїть суму вашого поповнення. Оптимальна сума для покриття рахунку для отримання винагороди – 3000 грн.

Однак бонус стане доступним для зняття лише після того, як ви його використаєте 5 разів. Для цього потрібно робити ставки типу «розкрити»; при різноманітності випадків не менше 3. При цьому кожен випадок повинен мати коефіцієнт не менше 1,4.

Якщо ви ще не новачок, але бажаєте додатково отримати привілеї для поповнення свого репрезентативного ставок на спортивні заходи 1xBet, ви можете скористатися акцією «Приємна п’ятниця». У цей день офіс нараховує 100% бонус на поповнення. Щоб скористатися цією пропозицією, необхідно внести депозит від 10 до 3000 грн, а також поповнити рахунок з 00:00 до 23:59 п’ятниці. Умови виведення тут такі ж, як і для першого депозиту 1xBet.

Так само на сайті 1xBet діє акція «Бій експресів». Щомісяця фірма роздає автомобіль Nissan GTR та численні інші важливі призи. Щоб заробити на цій угоді, вам потрібно розраховувати на частку з 3 подій. Для кожної ставки створюється вигода, яка обчислюється відповідно до унікальної формули, яка включає різноманітність випадків, останній коефіцієнт і кількість Геймер, який зробив одну з найбільш виграшних ставок у 1xBet, може виграти новий транспортний засіб.

У 1xBet ви можете додатково отримати бонус ««Ставка без загрози». Його можуть отримати нові клієнти компанії. Як тільки ви зареєструєтеся в букмекері, ви побачите одну безпечну ставку. Вибравши відповідний вибір в обліковому записі, ви можете зробити ставку до 3000 грн, і якщо вона не зіграє, відповідна винагорода буде зарахована на ваш рахунок. Якщо ставка виграє, BC обов’язково обчислить ваш прибуток.

Таким чином, бонусний план фірми можна вважати хорошим. Тут заохочуються як новачки, так і досвідчені користувачі.

Технічна підтримка 1xBet

Рішення технічної підтримки в будь-якій букмекерській конторі має добре працювати. Крім того, люди повинні мати достатню кількість підходів до спілкування, щоб переконатися, що це можливо застосувати так швидко і легко, як це можливо. На щастя, 1xBet не має жодних проблем із роботою технічної підтримки.

Рішення технічної допомоги на робочому місці букмекерської контори 1xBet працює досить добре. Середній час відповіді тут становить 15 хвилин. У відгуках клієнти відзначають, що рішення технологічної підтримки в компанії дійсно допомагає виправляти проблеми, в тому числі з виведенням коштів, з доступом до рахунку, з прайсами і так далі.

Ви можете спілкуватися з компанією кількома методами. Почнемо з того, що це тип запитати про занепокоєння на офіційному сайті. Він розташований на головній сторінці, тому вам не потрібно відвідувати 1xBet, щоб зв’язатися з експертами. Крім того, ви можете зв’язатися зі службою технічної підтримки електронною поштою – support@1xbet-team.com. Додатково можна зателефонувати 0 800 501 993.

Способи переказу та виведення коштів на 1xBet

Особи повинні отримати необхідну гнучкість під час поновлення та вилучення коштів. Це також одна з важливих вимог до вибору букмекерської контори. На щастя, на 1xbet є велика кількість шансів для поповнення та виведення коштів. Ми пропонуємо вам стислий огляд підтримуваних рішень для погашення.

По-перше, ви можете перевести або зняти готівку в 1xBet за допомогою банківських карток. Букмекерська контора працює з системами погашення Visa, MasterCard і Maestro. Крім того, ви можете скористатися цифровими рішеннями погашення, такими як:

  • Neteller.
  • Skrill.
  • Payeer.
  • Webmoney.
  • BPAY.
  • Sticpay.

Ще одна важлива перевага букмекерської контори – підтримка криптовалюти. Загалом бізнес підтримує 25 монет, включаючи біткойни та ефіріум.

Фірма пропонує споживачам поповнення рахунку та зняття коштів без оплати. Ви можете приховати та зняти кошти у фірмі всього за пару хвилин – максимальний час для поповнення або зняття з використанням криптовалют або цифрових бюджетів становить лише 15 хвилин. У випадку з платіжною карткою покупка може бути відкладена на 7 днів.

В цілому букмекер 1xBet стабільно виводить кошти. Навіть якщо затримки платежів відбуваються довше, ніж очікувалося, бізнес вирішує ці проблеми. Верифікація тут не потрібна, тому ви можете значно заощадити час і вивести гроші відразу після реєстрації.

Про букмекера

Букмекер 1xBet працює з 2016 року. За час роботи фірма залучила понад 400 000 осіб. Проте, на жаль, компанія не надає подробиць про себе. Зокрема, невідомо, де зареєстрована керуюча компанія, також невідомі її реквізити – свідоцтво про реєстрацію, юридична адреса тощо.

З іншого боку, у цій букмекерській конторі ви точно знайдете широкий вибір ставок на спортивні та неспортивні події. Крім того, бізнес використовує багато різних інших ігор для ставок. Зокрема, є цифровий гральний заклад, порти. Ви можете грати в лото, техаський холдем, ТОТО, телевізійні ігри та віртуальні види спорту, які пропонуються нижче. Крім того, на сайті та в додатку ви можете ознайомитися з результатами відеоігор, а також перевірити їх онлайн.

Як робити ставки в 1xBet

Для того, щоб зробити ставку в букмекерській конторі, вам потрібно створити обліковий запис. В 1xBet реєстрація здійснюється одним із 4 способів:

  • В 1 клік.
  • За номером телефону.
  • Електронною поштою.
  • Через соціальні мережі.

Повна версія реєстрації – лише електронною поштою. Реєстрація в 1 клік, за номером телефону або через соціальні мережі вимагає входу в додаткову інформацію. При недостатній реєстрації вивести гроші неможливо.

Після створення облікового запису вам потрібно перейти до свого особистого облікового запису 1xBet і вибрати події, які вас цікавлять. Клацніть коефіцієнти, після чого випадки обов’язково будуть представлені в полі Промо-код на ідеальній стороні дисплея. У цій області ви побачите загальні коефіцієнти та зможете вибрати тип ставки. Далі, натисніть кнопку «Зробити ставку», після чого вона обов’язково буде прийнята до обробки.

Дозвіл на 1xBet

Компанія 1xBet працює на підставі дозволу на букмекера, наданого в Кюрасао. Фірмі надали документ № 8048/JAZ. На жаль, компанія не надає подробиць про документ на своєму сайті, тому мені довелося шукати подробиці у відкритих джерелах. Відсутність інформації про ліцензію компанії – суттєвий мінус. На веб-сайті також немає іншої законної інформації.

Мобільна версія та додаток

Фірма 1xBet має мобільну версію sait, яка дуже добре зроблена. Набір функцій в ньому повністю відповідає основному, мобільна версія дуже проста у використанні і має відмінний дизайн. Він адаптований для всіх видів мобільних інтернет-браузерів для Android та iphone. Ви можете зайти як з телефону, так і з планшета.

Крім того, ви можете завантажити та встановити основну програму 1xBet. Версії канцтоварів для Android та iphone. Додаток 1xBet можна завантажити та встановити на apple iphone з робочого сайту або безпосередньо з AppStore. Тим не менш, якщо у вас є Android, програма легко доступна лише на головному веб-сайті робочого місця, враховуючи, що Google Play не дозволяє програми такого роду. Перш ніж завантажувати та інсталювати, ви повинні дозволити інсталяцію програм від сторонніх розробників, а не з ринку, у налаштуваннях.

Обидва додатки створені досить добре, і відгуки про них чудові. Вони мають ті самі функції, що й на сайті.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です